Apparaten en accessoires
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u.
10 porties
Ingrediënten
Pavlova-krans
-
suiker250 g
-
eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur200 g
-
azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)10 g
Frambozencoulis
-
200 g diepgevroren frambozenframbozen200 g
-
suiker100 g
-
citroensap20 g
Slagroom en opbouw
-
opklopbare room, 30-40% V.G.500 g
-
granaatappel ontpit1
-
kleine vijgen (optioneel)2 - 4
-
verse muntblaadjes2 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
54.4 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Vetten
19.1 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
11.5 g
Koolhydraten
45.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bearnaisesaus
20min
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Geen beoordelingen
Slagroom
10min
Gezouten karamel toffees
1u. 45min
Driekoningentaart met hazelnoten
Geen beoordelingen
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1u. 35min
Frambozen - limoensorbet
Geen beoordelingen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Geen beoordelingen
Gebakken kaastaart
3u. 10min
Kerstman macarons
3u. 20min
Pulled Pork
Geen beoordelingen